Este o platformă online dedicată exclusiv pasionaților de baschet, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume. Site-ul cuprinde toate ligile cu adevărat importante din lumea baschetului profesionist și, totodată, de interes pentru români.

Vor fi informații, clasamente, rezultate și alte aspecte importante despre Liga Națională, Euroligă și NBA. Totodată, un este neglijat nici baschetul 3×3, disciplina care a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani.

Cu ajutorul redactorilor care provin chiar din acest sport, vor fi realizate săptămânal interviuri de calitate cu oameni importanți din baschetul profesionist autohton, unde focusul va fi pe Liga Națională, echipa națională, dar și pe baschetul juvenil de la noi.

Nu lipsește nici categoria de pariuri sportive, desigur însoțită numai de cote, pronosticuri și analize din baschet.

Toate aceste categorii pot fi accesate din meniul principal al platformei, dar și parcurgând prima pagină. Există de asemenea o mică categorie intitulată ULTIMA ORĂ, acolo unde vor fi disponibile informații proaspete din toate categoriile menționate anterior.

Cel mai important lucru însă, va exista și un colț al expertului. Aici vor fi analizate aspecte de ordin tactic din lumea baschetului profesionist.

Most Popular Topics

Editor Picks