Markelle Fultz, o nouă accidentare! Jucătorul lui 76ers va lipsi 3 săptămâni 0 38

Markelle Fultz - Philadelphia 76ers

Markelle Fultz, baschetbalistul care a fost ales cu prima opţiune în draftul din 2017, are din nou probleme de sănătate şi va lipsi cel puţin 3 săptămâni. Jucătorul celor de la Philadelphia 76ers este chinuit de mai bine de un an de probleme la umăr.

Raymond Brothers, agentul lui Fultz, a anunţat că jucătorul are o boală care afectează circulaţia în zona gâtului şi se prelungeşte până în zona umărului. Această problemă l-a încurcat teribil pe Markelle încă de la debutul în NBA, el având mari probleme la aruncările libere, dar şi la cele din acţiune.

Jucătorul lui 76ers a vizitat mai mulţi specialişti pentru a putea rezolva în sfârşit această problemă extrem de sâcâitoare şi urmează să facă un tratament corespunzător în Los Angeles pentru a putea evolua la capacitate maximă.

Conform mai multor zvonuri apărute în Statele Unite ale Americii, Fultz este destul de aproape de o despărţire de Philadelphia 76ers. Baschetbalistul de doar 20 de ani a pierdut aproape întreg tot sezonul trecut şi inclusiv locul de titular în echipă în faţa lui Ben Simmons, cel care s-a adaptat perfect pe postul de coordonator de joc în stagiunea precedentă.

Mai mulţi specialişti de peste Ocean au anunţat că Fultz este posibil să-şi schimbe complet stilul de aruncare pentru a mai putea evolua în NBA.

Markelle Fultz a fost draftat anul trecut cu prima opţiune în draft şi a prins în această stagiune 19 meciuri. Point Guard-ul lui 76ers are o medie de 8.2 puncte, 3.7 recuperări şi 3.1 pase decisive în cele 21 de minute petrecute pe parchet. Jucătorul lui Philly are un procentaj de 43% din acţiune şi doar 29% la aruncările de trei puncte.

Fultz a fost trecut pe banca de rezerve în urma randamentului modest pe care l-a avut în startul sezonului, dar şi datorită aducerii lui Jimmy Butler de la Minnesota Timberwolves într-o afacere în care au mai fost implicaţi Robert Covington şi Dario Saric.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

John Collins, Pascal Siakam şi De Aaron Fox, printre favoriţi la titlul de Most Improved Player 0 21

Pascal-Siakam-Toronto-Raptors

NBA oferă an de an o serie de premii pentru jucătorii care s-au remarcat în sezonul regulat, iar unul dintre cele mai râvnite este cel acordat pentru jucătorul cu cel mai mare progres în actualul sezon (Most Improved Player of The Year).

Pascal Siakam, John Collins sau De Aaron Fox sunt doar câteva dintre numele care au impresionat în actualul sezon şi şi-au îmbunătăţit substanţial jocul în actuala stagiune.

Camerunezul Siakam a devenit o piesă indispensabilă în jocul celor de la Toronto Raptors în actualul sezon şi a devenit un titular de bază în formula de start a canadienilor. Jucătorul de 24 de ani are în acest moment o medie de 16.4 puncte pe meci, 6.9 recuperări, 3.0 pase decisive şi un procentaj de 57% din acţiune în 31 de minute petrecute în medie pe parchet. Africanul de la Toronto a înregistrat o creştere evidentă, în condiţiile în care anul trecut a avut o medie de 7.5 puncte pe meci, 4.0 recuperări şi 2.0 pase decisive, fiind un candidat serios pentru titlul de jucătorul cu cel mai mare progres dacă privim şi recordul excelent al lui Toronto.

John Collins este viitorul centru al celor de la Atlanta Hawks şi a făcut un progres uriaş faţă de sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei. Tânărul de 21 de ani are în acest moment o medie de 19.7 puncte pe meci, 9.8 recuperări şi 76% la aruncările din acţiune, având o creştere cu aproximativ 9 puncte în medie pe meci faţă de sezonul trecut.

Fox are în acest sezon cife excelente pentru un conducător de joc aflat în doar al doilea sezon din carieră în NBA şi se poate lăuda cu o medie de 17.5 puncte, 7.2 pase decisive şi 3.7 recuperări într-o creştere semnificativă faţă de sezonul anterior în care a înregistrat 11.6 puncte pe meci, 2.8 recuperări şi 4.4 pase decisive.

CJ McCollum ar putea lipsi tot sezonul din cauza unei accidentări la genunchi. Video 0 2

CJ McCollum - Portland Trail Blazzers

C.J McCollum, al doilea cel mai important jucător al celor de la Portland Trail Blazers, ar putea lipsi pentru tot restul sezonului din cauza unei accidentări suferite la genunchiul stâng duelul cu San Antonio Spurs. Fundaşul celor de la Portland a pătruns la mijlocul sfertului al treilea şi a avut parte de o aterizare nefericită care l-ar putea ţine în afara parchetului până la finalul sezonului.

McCollum urmează să fie supus unor teste mai amănunţite la revenirea echipei în Portland şi în urma testelor se va stabili dacă este vorba cumva de o ruptură a ligamentelor încrucişate, accidentare de care se tem oficialii celor de Trail Blazers.

Jucătorul celor de la Trail Blazers trece printr-o formă excelentă şi are în acest moment o medie de 21.3 puncte pe meci, 4.0 recuperări şi 2.9 pase decisive în cele 34.1 minute petrecute pe parchet.

Portland Trail Blazzers are unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani şi este pe locul 4 în Conferinţa de Vest cu un record de 42 de victorii şi 27 de înfrângeri.

Malcom Brogdon, conducătorul de joc al celor de la Milwaukee Bucks, va lipsi şi el între 6 şi 8 săptămâni, ceea ce înseamnă că ar putea absenta şi în prima rundă din play-off din cauza unor probleme pe care le are la călcâiul piciorului drept.

Most Popular Topics

Editor Picks