S-a stabilit componenţa play-off-ului în Liga Naţională de Baschet 0 75

BC CSU Sibiu - U-BT Cluj

Steaua şi Dinamo au fost ultimele două echipe care au reuşit calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin din România pentru sezonul 2018/2019 şi s-au alăturat astfel celor de la BC CSU Sibiu, U-Banca Transilvania Cluj, CSM Oradea, SCM Craiova BC Timişoara şi BCM Fc Argeş Piteşti pe tabloul complet al play-off-ului.

CSO Voluntari a fost la un pas de o prezenţa nesperată în play-off, însă coşul de trei puncte marcat de la jumătatea terenului de americanul Willie Kemp în meciul Ştiinţa Dinamo – CSA Steaua a făcut ca formaţia de lângă Bucureşti să rateze la limită play-off-ul.

În urma rezultatelor din ultima etapă vom avea următoarele partide în prima rundă din play-off:

BC CSU Sibiu (1) – Ştiinţa Dinamo (8)

U-BT Cluj-Napoca (2) – CSA Steaua (7)

CSM Oradea (3) – BCM Piteşti (6)

SCM U Craiova (4) – SCM BC Timisoara (5)

Baschetbalistii din Liga Nationala se pregatesc acum pentru Final Four-ul Cupei României, acolo unde în semifinale vom avea partidele CS Stiința Dinamo București – BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea – U-BT Cluj-Napoca, conform tragerii la sorți care a avut loc pe 25 martie.

Play-off-ul din Liga Naţională de baschet masculin va debuta pe 24 aprilie, practic la mai puţin de o săptămână distanţă de la Final Four şi All Star Game, ambele programate în sala BT Arena din Cluj-Napoca între 17-19 aprilie.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kevin Hardy și Goran Gajovic, câștigătorii concursurilor invididuale la All Star Game LNB. Video 0 68

All Star Game 2019

Hardy și Goran Gajovic s-au impus în concursurile de Slam Dunk și aruncări de trei puncte în cadrul All Star Game LNB 2019, programate pe 19 aprilie la Cluj-Napoca.

Kevin Hardy, baschetbalistul celor de la CSU U Sibiu, i-a învins în competiția de Slam Dunk pe Kris Richard, Amedeo Casale și Bobe Niculescu, ultimul fiind rivalul americanului din finală. Hardy și-a trecut astfel în palmares un nou titlul după Cupa României obținută ieri în fața celor de la CSM Oradea.

Goran Gajovic, de la SCM Craiova, s-a impus în concursul de trei puncte în urma unei întreceri în care i-a învins pe Muhamed Pasalic, Dragan Zekovic, Aleksandar Rasic și colegul său Porter Troupe. Gajovic a ajuns în finală alături de Zekovic și au avut nevoie de aruncări suplimentare pentru a se stabili învingătorul după ce în prima instanță ambii au încheiat cu 17 puncte.

Cei doi jucători au aruncat din nou, dintr-o singură poziție, iar Gajovic s-a impus cu 5 din 5 reușite, în timp ce Zekovic a ratat de două ori.

CSU Sibiu şi CSM Oradea vor juca finala Cupei României la masculin 0 65

U-BT Cluj-Napoca - CSM Oradea

CSU Sibiu şi CSM Oradea vor juca finala Cupei României la baschet masculin după victoriile obţinute miercuri, 17 aprilie, în semifinalele întrecerii disputate la Cluj-Napoca.

CSU Sibiu a învins Dinamo Bucureşti, în prima semifinală a zilei, într-un meci pe care ardelenii l-au câştigat cu 82-78. Justas Tamulis şi-a condus excelent echipa din teren, fiind cel mai bun marcator de pe teren cu 24 de puncte şi un procentaj de 64% din acţiune la care a mai adăugat o eficienţă de 22. Monyea Pratt a reuşit un double-double cu 13 puncte, 12 recuperări, dar şi 5 pase decisive.

De la formaţia roş-albastră s-a remarcat Michael Deloach cu 22 de puncte şi 60% din acţiune, în timp ce Ousmane Barro a terminat cu 10 puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive pentru o eficienţă de 20.

Al doilea meci al zilei, disputat între U-Banca Transilvania Cluj şi CSM Oradea a fost câştigat de trupa bihoreană cu 70-66. Echipa antrenată de Cristian Achim a condus pe durata întregului meci având în repetate rânduri şi un avans de peste 10 puncte, însă lucrurile s-au complicat teribil în ultimele minute. Dorsey şi Dykes au reuşit câteva aruncări excelente, iar cu 18 secunde tabela indica o diferenţă de doar două puncte între cele două echipe. Giordan Watson a fost trimis la linia de libere după un time-out al lui Achim, iar bihorenii aveau să câştige cu un avans de patru puncte.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al jocului cu 25 de puncte, însă a fost singurul jucător de la U-BT Cluj care a trecut de borna celor 10 puncte. Orădenii au lovit din toate părţile, iar Krish Richard (14 puncte), Carter (10) şi Nikola Markovic (13) au fost oamenii cu cel mai bun aport ofensiv.

Finala dintre CSU Sibiu şi CSM Oradea se va disputa pe 18 aprilie, de la ora 19:30, în timp ce spectacolul de la Cluj-Napoca va continua până vineri, atunci când este programat All Star Game-ul.

Most Popular Topics

Editor Picks