S-a stabilit tabloul semifinalelor din Eurocup 0 3

MoraBanc Andorra Lyon-Villeurbane

Formaţiile implicate în Eurocup au disputat meciurile decisive de calificare în semifinalele competiţiei, fiind nevoite de meci decisiv în trei dintre cele patru întâlniri. Valencia a fost singura echipă care a reuşit să ajungă în Final 4 după doar două meciuri. Spaniolii au câştigat cu 2-0 partida cu Rytas, ambele manşe fiind câştigate la cel puţin 11 puncte.

Alba Berlin este a doua echipă calificată în semifinalele competiţiei după un succes obţinut în meciul decisiv cu Unicaja Malaga. Spaniolii au câştigat primul meci al confruntării, însă nemţii şi-au adjudecat următoarele două meciuri, în decisiv fiind conduşi pe toată durata jocului, dar în cele din urmă au reuşit să se impună cu 79-75.

MoraBanc Andorra a produs una dintre surprizele întrecerii şi a reuşit să elimine pe Lyon Villeurbanne, în ciuda faptului că francezii au câştigat primul meci şi au găzduit jocul decisiv. Andorra a câştigat la diferenţă de doar două puncte meciul decisiv, 82-80, într-un meci în care Slaughter a ratat o aruncare de trei puncte care putea să schimbe soarta calificării.

Unics Kazan a câştigat duelul 100% rusesc cu cei de la Lokomotiv Kuban, într-un meci decisiv care a avut un final extrem de tensionat. Kuban a condus în startul jocului, dar experienţa celor de la Unics avea să facă diferenţa în finalul meciului.

MoraBanc Andorra se va duela în semifinale cu ALBA Berlin, în capitala Germaniei pe 19 mai, în primul meci din semifinale, în timp ce Unics Kazan va evolua împotriva celor de la Valencia, într-un duel al fostelor echipe din Euroliga.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

John Collins, Pascal Siakam şi De Aaron Fox, printre favoriţi la titlul de Most Improved Player 0 21

Pascal-Siakam-Toronto-Raptors

NBA oferă an de an o serie de premii pentru jucătorii care s-au remarcat în sezonul regulat, iar unul dintre cele mai râvnite este cel acordat pentru jucătorul cu cel mai mare progres în actualul sezon (Most Improved Player of The Year).

Pascal Siakam, John Collins sau De Aaron Fox sunt doar câteva dintre numele care au impresionat în actualul sezon şi şi-au îmbunătăţit substanţial jocul în actuala stagiune.

Camerunezul Siakam a devenit o piesă indispensabilă în jocul celor de la Toronto Raptors în actualul sezon şi a devenit un titular de bază în formula de start a canadienilor. Jucătorul de 24 de ani are în acest moment o medie de 16.4 puncte pe meci, 6.9 recuperări, 3.0 pase decisive şi un procentaj de 57% din acţiune în 31 de minute petrecute în medie pe parchet. Africanul de la Toronto a înregistrat o creştere evidentă, în condiţiile în care anul trecut a avut o medie de 7.5 puncte pe meci, 4.0 recuperări şi 2.0 pase decisive, fiind un candidat serios pentru titlul de jucătorul cu cel mai mare progres dacă privim şi recordul excelent al lui Toronto.

John Collins este viitorul centru al celor de la Atlanta Hawks şi a făcut un progres uriaş faţă de sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei. Tânărul de 21 de ani are în acest moment o medie de 19.7 puncte pe meci, 9.8 recuperări şi 76% la aruncările din acţiune, având o creştere cu aproximativ 9 puncte în medie pe meci faţă de sezonul trecut.

Fox are în acest sezon cife excelente pentru un conducător de joc aflat în doar al doilea sezon din carieră în NBA şi se poate lăuda cu o medie de 17.5 puncte, 7.2 pase decisive şi 3.7 recuperări într-o creştere semnificativă faţă de sezonul anterior în care a înregistrat 11.6 puncte pe meci, 2.8 recuperări şi 4.4 pase decisive.

CJ McCollum ar putea lipsi tot sezonul din cauza unei accidentări la genunchi. Video 0 2

CJ McCollum - Portland Trail Blazzers

C.J McCollum, al doilea cel mai important jucător al celor de la Portland Trail Blazers, ar putea lipsi pentru tot restul sezonului din cauza unei accidentări suferite la genunchiul stâng duelul cu San Antonio Spurs. Fundaşul celor de la Portland a pătruns la mijlocul sfertului al treilea şi a avut parte de o aterizare nefericită care l-ar putea ţine în afara parchetului până la finalul sezonului.

McCollum urmează să fie supus unor teste mai amănunţite la revenirea echipei în Portland şi în urma testelor se va stabili dacă este vorba cumva de o ruptură a ligamentelor încrucişate, accidentare de care se tem oficialii celor de Trail Blazers.

Jucătorul celor de la Trail Blazers trece printr-o formă excelentă şi are în acest moment o medie de 21.3 puncte pe meci, 4.0 recuperări şi 2.9 pase decisive în cele 34.1 minute petrecute pe parchet.

Portland Trail Blazzers are unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani şi este pe locul 4 în Conferinţa de Vest cu un record de 42 de victorii şi 27 de înfrângeri.

Malcom Brogdon, conducătorul de joc al celor de la Milwaukee Bucks, va lipsi şi el între 6 şi 8 săptămâni, ceea ce înseamnă că ar putea absenta şi în prima rundă din play-off din cauza unor probleme pe care le are la călcâiul piciorului drept.

Most Popular Topics

Editor Picks