U-Banca Transilvania Cluj – BCM Piteşti, ultimul meci al rundei în Grupa Roşie 0 24

U-Banca Transilvania Cluj se va duela luni, de la ora 19:00, împotriva celor de la BCM Piteşti, într-un meci care se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Gazdele pleacă din postura de favorite în condiţiile în care au un record de 13 victorii şi 6 înfrângeri, în timp ce piteştenii au un record de 11 înfrângeri şi 8 victorii.

U-Banca Transilvania a pierdut ultimul meci disputat contra celor de la CSU Sibiu, într-un meci în care defensiva clujenilor a fost una extrem de modestă şi a piermis lui Justas Tamulis nu mai puţin de 35 de puncte marcate. Kyndall Dykes este principalul pericol din tabăra clujenilor şi a reuşit în ultimul meci 27 de puncte  cu 11 recuperări şi o eficienţă de 20.

BCM Piteşti a pierdut ultimul joc, pe terenul celor de la CSM Oradea, 81-73, într-un duel în care Jahii Carson a demonstrat din nou că este o achiziţie extrem de inspirată. Americnaul a adus 23 de puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive pentru o eficienţă de 26.

Cele două formaţii s-au duelat de trei ori în acest sezon, iar trupa de Sub Feleac a reuşit să câştige două dintre cele trei partide jucate. U-BT Cluj a câştigat primele două meciuri din acest sezon, în timp ce BCM Piteşti avea să se impună cu 80-79, într-un meci extrem de spectaculos disputat în luna ianuarie.

Mihai Silvăşan nu se va putea baza la meciul de luni seară pe Stanimir Marinov, în timp ce  de la oaspeţi va absenta Ivan Siriscevic. Partida va fi transmisă de către Digi Sport 3, de la ora 19:00.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kevin Hardy și Goran Gajovic, câștigătorii concursurilor invididuale la All Star Game LNB. Video 0 15

All Star Game 2019

Hardy și Goran Gajovic s-au impus în concursurile de Slam Dunk și aruncări de trei puncte în cadrul All Star Game LNB 2019, programate pe 19 aprilie la Cluj-Napoca.

Kevin Hardy, baschetbalistul celor de la CSU U Sibiu, i-a învins în competiția de Slam Dunk pe Kris Richard, Amedeo Casale și Bobe Niculescu, ultimul fiind rivalul americanului din finală. Hardy și-a trecut astfel în palmares un nou titlul după Cupa României obținută ieri în fața celor de la CSM Oradea.

Goran Gajovic, de la SCM Craiova, s-a impus în concursul de trei puncte în urma unei întreceri în care i-a învins pe Muhamed Pasalic, Dragan Zekovic, Aleksandar Rasic și colegul său Porter Troupe. Gajovic a ajuns în finală alături de Zekovic și au avut nevoie de aruncări suplimentare pentru a se stabili învingătorul după ce în prima instanță ambii au încheiat cu 17 puncte.

Cei doi jucători au aruncat din nou, dintr-o singură poziție, iar Gajovic s-a impus cu 5 din 5 reușite, în timp ce Zekovic a ratat de două ori.

CSU Sibiu şi CSM Oradea vor juca finala Cupei României la masculin 0 17

U-BT Cluj-Napoca - CSM Oradea

CSU Sibiu şi CSM Oradea vor juca finala Cupei României la baschet masculin după victoriile obţinute miercuri, 17 aprilie, în semifinalele întrecerii disputate la Cluj-Napoca.

CSU Sibiu a învins Dinamo Bucureşti, în prima semifinală a zilei, într-un meci pe care ardelenii l-au câştigat cu 82-78. Justas Tamulis şi-a condus excelent echipa din teren, fiind cel mai bun marcator de pe teren cu 24 de puncte şi un procentaj de 64% din acţiune la care a mai adăugat o eficienţă de 22. Monyea Pratt a reuşit un double-double cu 13 puncte, 12 recuperări, dar şi 5 pase decisive.

De la formaţia roş-albastră s-a remarcat Michael Deloach cu 22 de puncte şi 60% din acţiune, în timp ce Ousmane Barro a terminat cu 10 puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive pentru o eficienţă de 20.

Al doilea meci al zilei, disputat între U-Banca Transilvania Cluj şi CSM Oradea a fost câştigat de trupa bihoreană cu 70-66. Echipa antrenată de Cristian Achim a condus pe durata întregului meci având în repetate rânduri şi un avans de peste 10 puncte, însă lucrurile s-au complicat teribil în ultimele minute. Dorsey şi Dykes au reuşit câteva aruncări excelente, iar cu 18 secunde tabela indica o diferenţă de doar două puncte între cele două echipe. Giordan Watson a fost trimis la linia de libere după un time-out al lui Achim, iar bihorenii aveau să câştige cu un avans de patru puncte.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al jocului cu 25 de puncte, însă a fost singurul jucător de la U-BT Cluj care a trecut de borna celor 10 puncte. Orădenii au lovit din toate părţile, iar Krish Richard (14 puncte), Carter (10) şi Nikola Markovic (13) au fost oamenii cu cel mai bun aport ofensiv.

Finala dintre CSU Sibiu şi CSM Oradea se va disputa pe 18 aprilie, de la ora 19:30, în timp ce spectacolul de la Cluj-Napoca va continua până vineri, atunci când este programat All Star Game-ul.

Most Popular Topics

Editor Picks